| Home |
 
 
 

Persoonlijke Lening

 
 

Leningen vergelijken
Kortlopende leningen
Particuliere lening
Langlopende leningen
Kredietwaardigheid
Doorlopend Krediet
Persoonlijke Lening
Eigen Huis Krediet
Flexibel Krediet
Bedrijfsleningen
Maximale Hypotheek
Annuiteiten Hypotheek
Beleggingshypotheek
Spaarhypotheek
Aflossingsvrije Hypotheek
Tweede Hypotheek
Waarde Woning Taxeren
Inkomstenverzekering
Levensverzekering
Overlijdensverzekering
Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is bedoeld voor het kopen van de meest uiteenlopende zaken. Van een motor tot computer en van keuken tot vakantie.

Hoe werkt een persoonlijke lening?

Bij een persoonlijke lening spreekt u een leenbedrag af. Dat bedrag lost u af met vaste maandelijkse bedragen. Ook de looptijd en het rentepercentage staan vast. Zo weet u precies wat u maandelijks moet betalen.

Waar kan ik een lening aanvragen ?

Het aanvragen van onder andere een persoonlijke lening kunt u snel en veilig online doen. Verschillende kredietverstrekkers kunnen u helpen en van uitleg voorzien waaraan u dient te voldoen en wat u daarvoor terug krijgt.

Santander bijvoorbeeld vraagt u om online enkele algemene vragen over uw lening in te vullen, de vertrouwelijke gegevens worden ook vertrouwelijk behandeld en zodanig ook bij u opgevraagd.
Na ontvangst wordt er een toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR) gedaan met de bedoeling om te zien of u nog een of meerdere lopende leningen hebt of heeft gehad en hoe het terugbetalen hiervan verloopt of is verlopen.

Wordt uw aanvraag hierna geaccepteerd ontvangt u via email een offerte opgesteld door Santander. Met deze offerte kunt u bepalen of het aanbod voldoet en bij u past, u bent tot niets verplicht.
Hierna wordt er telefonisch contact met u opgenomen om uw aanvraag en de daarop verstrekte offerte te bespreken.
Accepteert u de offerte kunt u uw opdracht aan Santander bevestigen door het contract te ondertekenen en te voorzien van de gevraagde documenten. Na een laatste controle en een definitieve goedkeuring wordt binnen 2 werkdagen het geld op de door u opgegeven betaalrekening bijgeschreven.

Voor een doorlopend krediet aanvraag kunt u ook terecht bij Santander als ook voor het oversluiten van uw huidige lopende leningen

Persoonlijke lening aanvragen via Santander

Kan ik vanuit BelgiŽ ook een lening bij Santander afsluiten?

Natuurlijk kan dat !
Santander beschikt ook over een Belgische vestiging die u graag van dienst wil zijn. Indien u een persoonlijke lening als Belg wilt aanvragen kunt u terecht op de Belgische site van Santander.

Waaraan moet u voldoen voor het aanvragen van een lening ?

Om in aanmerking te komen voor een lening van Santander wordt verwacht dat u kunt voldoen aan de volgende eisen:
- Uw Leeftijd ligt tussen 18 en 73 jaar;
- U heeft geen negatieve BKR registratie;
Meer informatie vindt u op de Santander site

Bent u zelfstandig ondernemer? Dan zijn er nog aanvullende eisen
- U moet een Besloten Vennootschap hebben;
- U moet loonstroken kunnen overleggen.

Kan ik de rente aftrekken van de belasting?

Ja, de rente die u betaalt voor uw lening kunt u als aftrekpost op het aangifteformulier voor de inkomstenbelasting opgeven, mits het geleende geld wordt aangewend ter verbetering van uw eigen woning.

In alle overige gevallen is de rente niet meer aftrekbaar. Helaas maar waar. Leuker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker.

Kan ik als bejaarde ook een persoonlijke lening krijgen?

Ja, U kunt een Persoonlijke Lening afsluiten zolang u niet ouder dan 73 jaar bent.

Wat als ik kom te overlijden?

Indien u een Nabestaandenbescherming naast uw Persoonlijke Lening afgesloten heeft en u komt te overlijden alvorens uw lening is afbetaald, dan wordt de schuld afgelost die u op dat moment nog heeft af. Meer informatie vindt u op de Santander site

 


© - LeenHetHier.nl
Linkpartners