| Home |
 
 
 

Doorlopend Krediet

 
 

Leningen vergelijken
Kortlopende leningen
Particuliere lening
Langlopende leningen
Kredietwaardigheid
Doorlopend Krediet
Persoonlijke Lening
Eigen Huis Krediet
Flexibel Krediet
Bedrijfsleningen
Maximale Hypotheek
Annuiteiten Hypotheek
Beleggingshypotheek
Spaarhypotheek
Aflossingsvrije Hypotheek
Tweede Hypotheek
Waarde Woning Taxeren
Inkomstenverzekering
Levensverzekering
Overlijdensverzekering
Doorlopend Krediet

Bij een doorlopend krediet kunt u steeds geld lenen, tot aan een maximaal bedrag, dat is uw kredietlimiet. U kunt natuurlijk ook minder geld opnemen.

Een doorlopend krediet kan gemakkelijk zijn als u niet meteen al het geld nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval bij een verbouwing van uw huis of als u nog niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. Als u geld hebt afgelost, kunt u weer opnieuw tot de limiet geld opnemen.

Wanneer betaal ik rente bij doorlopend krediet?

Wat de rente betreft bent u met een doorlopend krediet meestal voordeliger uit dan met andere kredieten. Financieel is het Doorlopend Krediet aantrekkelijk: u betaalt namelijk alléén rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. U betaalt dus niets zolang u niets opneemt.

Doorlopend Krediet lenen via Santander

Wat is het rentetarief bij doorlopend krediet?

Een nadeel is dat de rente niet voor de hele looptijd vaststaat. Wel betaalt u elke maand een vast bedrag voor rente en aflossing, maar welk deel van dat bedrag terugbetaling is en welk deel rente, hangt af van de rentestand op dat moment.

Dus u weet van te voren niet precies hoe lang u aan het afbetalen zult zijn

Is doorlopen krediet geschikt voor mij?

Het grote voordeel van doorlopend krediet is, dat u altijd een financiële reserve heeft. U kunt namelijk steeds weer tot de met u afgesproken kredietlimiet geld opnemen zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

>> Gratis Doorlopend Krediet offerte aanvragen bij Frisia Financieringen!

>> Gratis Doorlopend Krediet offerte aanvragen!

Bepaal voor u zelf in overleg met een financieel adviseur wat voor u de mogelijkheden zijn en of doorlopend krediet past bij uw huidige persoonlijke situatie.

Kan ik vanuit België een doorlopend krediet bij Santander afsluiten?

Natuurlijk kan dat !
Santander beschikt ook over een Belgische vestiging die u graag van dienst wil zijn. Indien u een doorlopend krediet lening als Belg wilt aanvragen kunt u terecht op de Belgische site van Santander.

 


© - LeenHetHier.nl
Linkpartners