| Home |
 
 
 

Lenen ondanks BKR

 
 

Leningen vergelijken
Kortlopende leningen
Particuliere lening
Langlopende leningen
Bureau Krediet Registratie BKR
Doorlopend Krediet
Persoonlijke Lening
Eigen Huis Krediet
Flexibel Krediet
Bedrijfsleningen
Maximale Hypotheek
Annuiteiten Hypotheek
Beleggingshypotheek
Spaarhypotheek
Aflossingsvrije Hypotheek
Tweede Hypotheek
Waarde Woning Taxeren
Inkomstenverzekering
Levensverzekering
Overlijdensverzekering
Bureau Krediet Registratie

U heeft een negatieve BKR-notering? Dan bent u een van de vele Nederlanders. Dit betekent echter niet dat u geen geld kunt lenen. Integendeel. Diverse financiers zorgen ervoor dat u geld kunt lenen met bkr registratie.

BKR

Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert over het leen- en aflosgedrag van consumenten in Nederland. In het Centraal Krediet Informatiesysteem van BKR ofwel CKI worden betalingsverplichtingen van consumenten die een krediet, kredietfaciliteit of gsm-abonnement op hun naam hebben geregistreerd. Als u bijvoorbeeld een flexibel krediet, een creditcard of een kredietlimiet op uw betaalrekening of een gsm-abonnement hebt, bent u ook bekend bij het BKR.

Ben ik bekend bij het BKR?

De kans is groot dat u bij het Bureau Krediet Registratie bekend bent. Hier zijn namelijk de gegevens van bijna 10 miljoen consumenten verwerkt. Zij hebben allemaal een krediet op hun naam staan.

Denk bijvoorbeeld aan een kredietlimiet op de betaalrekening, een creditcard of een flexibel krediet. Dus hoogstwaarschijnlijk bent ook u bij het BKR bekend. Dit hoeft dus niet negatief te zijn. Heeft u betalingsproblemen, dan krijgt u een BKR-notering. Hieraan kunnen wel negatieve gevolgen zitten, maar hoeft niet te betekenen dat u geen geld kunt lenen.

Kan ik geld lenen met BKR-notering?

Ja en nee. Dit is afhankelijk van uw situatie en van de kredietverstrekkers met wie u de geldlening aangaat. Zoals gezegd kunt u bij verschillende kredietverstrekkers geld lenen ondanks een BKR-notering. Hoeveel u kunt lenen en tegen welke voorwaarden zult u moeten overleggen met uw kredietverstrekker. U kunt hiervoor altijd kosteloos en vrijblijvend een offerte voor aanvragen. Vaak is het wel zo dat u een huis dient te bezitten of wilt gaan kopen, zodat u een lening op hypothecaire basis kunt krijgen.© Copyright 2000-2018 Leenhethier.nl
Linkpartners