| Home |
 
 
 

Lening voor bedrijven

 
 

Leningen vergelijken
Kortlopende leningen
Particuliere lening
Langlopende leningen
Kredietwaardigheid
Doorlopend Krediet
Persoonlijke Lening
Eigen Huis Krediet
Flexibel Krediet
Bedrijfsleningen
Maximale Hypotheek
Annuiteiten Hypotheek
Beleggingshypotheek
Spaarhypotheek
Aflossingsvrije Hypotheek
Tweede Hypotheek
Waarde Woning Taxeren
Inkomstenverzekering
Levensverzekering
Overlijdensverzekering
Bedrijfsleningen

U moet uitbreiden, mee met de markt en uw concurrenten voorblijven, personeel inhuren. Hiervoor is geld nodig. Daarnaast moet u de liquiditeit van uw onderneming handhaven. Een bedrijfslening kan u helpen de gewenste resultaten te bereiken, zonder dat u krap bij kas komt te zitten.

De bedrijfslening?

De bedrijfslening wordt meestal afgesloten op basis van hypothecaire zekerheid door banken of in de vorm van leverancierskrediet door uw leveranciers.

Financiers als Becam, Frisia, Postkrediet, MoneYou en meer richten zich niet op bedrijfleningen maar op leningen aan particulieren. Zij zullen uw bedrijfslening helaas niet financieren. U zult het krediet van andere financiele instellingen aan moeten trekken.

Business 2 Business Lening

Voor het snelste resultaat om een bedrijfslening af te kunnen sluiten is vaak een Business 2 Business (B2B) lening de beste methode. B2B leningen zijn over het algemeen sneller met uitsluitsel of u met uw bedrijf in aanmerking komt voor een lening, vaak kan dit al binnen een dag zijn. Voor een B2B lening kunt u veelal online een aanvraag doen en bespaart u zich een hoop papierwerk, als u uw zakelijke gegevens bij de hand heeft is een aanvraagtijd van 5 minuten te behalen. Leenbedragen liggen veelal tussen de EURO 2000,- en EURO 50.000,- welke na goedkeuring van uw aanvraag al binnen een werkdag overgemaakt worden op uw bedrijfs bankrekening. Terugbetaling van de door u afgesloten lening doet u maandelijks, in gelijke afgesproken termijnbedragen.

Funding Cirle

Bent u als zelfstandig ondernemer op zoek naar een groter bedrag ( > 50.000 Euro) om te lenen omdat u bijvoorbeeld uw zaak of wagenpark wilt uitbreiden, nieuw personeel wilt aannemen of opdrachten dient te financieren ? Dan kunt u voor een bedrag tussen 5000 en 250.000 euro terecht bij Funding Circle.

Funding Circle biedt kredieten aan voor de volgende bedrijfsvormen:
- eenmanszaak,
- vennootschap onder firma (VOF),
- besloten vennootschap (B.V.).

Heeft u 1 minuut tijd om het registratieformulier in te vullen ?
Uw verdere aanvraag is dan binnen 10 minuten geregeld en binnen 48 uur heeft u uitsluitsel of de aanvraag is goedgekeurd.

Voorwaarden om in aanmerking te komen zijn:
- Omzet van het afgelopen jaar bedraagt ten minste 50.000,-
- Uw bedrijf bestaat minimaal 2 jaar.

Voor een Funding Circle Lening kunt u direct online een aanvraag doen en bespaart u zich een hoop papierwerk. Terugbetaling van de door u afgesloten lening doet u maandelijks, in gelijke afgesproken termijnbedragen. Wilt u eerder aflossen ? ook geen probleem. U kunt boetevrij eerder aflossen.

De banken

U zult voor uw bedrijfslening naar de bank moeten. De ING biedt erg goede mogelijkheden voor uw bedrijfslening. Ook als starter kunt u terecht bij de ING. Gunstige rentetarieven en goede voorwaarden met betrekking tot aflossing van de lening.

Ook ABNAMRO, de Rabobank en SNSbank zullen u graag van dienst zijn bij het informeren en adviseren wat voor u de beste bedrijfslening zal zijn. Ook hier geld, kijk goed rond en vraag offertes aan.

Uw leveranciers: leverancierskrediet

De meest voorkomende vorm van kortlopende bedrijfsleningen is het leverancierskrediet. Hierbij verstrekt uw leverancier krediet in de vorm van een betalingstermijn. Deze betalingstermijn kan oplopen tot maanden en jaren en kan ervoor zorgen dat de liquiditeit van uw bedrijf niet in het geding komt.

 © - LeenHetHier.nl
Linkpartners